جشنواره شراب و شام هونگ کونگ که در سال 2009 راه اندازی شد ، فرمت آن را تغییر داد تا اطمینان حاصل شود که می تواند با توجه به تحولات پروتکل سلامت و ایمنی مربوط به COVID-19 ، یک تجربه ایمن و لذت بخش را برای همه حاضران به وجود آورد. به عنوان بخشی از قالب جدید ، این جشنواره مجازی به ارائه تجربه های بین المللی شراب و ناهار خوری می پردازد که با استعدادترین شراب سازان و کاردانان آشپزی جهان را بدون نگرانی از محدودیت های دوردست اجتماعی یا محدودیت های زمانی و جغرافیایی به نمایش می گذارد. برنامه کامل و برنامه ریزی رویدادهای دیجیتال در هفته های آینده اعلام می شود.

خبر مرتبط  سیستم های مانیتورینگ از راه دور بیمار - فرصت های بازار و روندهای آینده تا سال 2025

دکتر YK Pang ، رئیس HKTB ، با تشریح این اقدام استراتژیک ، گفت: “جشنواره شراب و شراب هنگ کنگ از زمان آغاز به کار خود در طی یک دهه قبل یکی از محبوب ترین رویدادها در بین افراد محلی و گردشگران بوده است. ما امیدواریم که مردم بتوانند همچنان لذت ببرند هنگ کنگ فرهنگ ناهار خوری منحصر به فرد در حالی که فرصت های شغلی را برای بخش F&B محلی در میان این شرایط اقتصادی چالش برانگیز فراهم می کند. ساماندهی جشنواره عملا به ما امکان می دهد بدون هرگونه خطر سلامت و امنیت عمومی به هر دو هدف برسیم. “

خبر مرتبط  Nintex گزینه های ابر را برای سازمان های آسیای اقیانوس آرام گسترش می دهد

“جشنواره شراب و شام مجازی هونگ کنگ تلاش خواهد کرد تا این جشن را مجدداً بازسازی کند جوی د ویوور دکتر پنگ افزود: “با استفاده از دسترسی منحصر به شراب و تجربیات لذیذ که توسط متخصصین در این زمینه ساخته شده است ، این رویداد مشهور است.” با بهره گیری از قالب مجازی ، این رویداد از چهار روز معمول تا چند هفته تمدید می شود. تا افراد بیشتری بدون در نظر گرفتن محدودیت های زمانی و جغرافیایی بتوانند در آن شرکت کنند. ”

خبر مرتبط  VEON گزارش نتایج 2Q20

برای حفظ هرچه بیشتر عطر و طعم اصلی رویدادهای بدنی ، HKTB در حال ساخت یک مرکز آنلاین است که بیشتر برنامه های جشنواره در آن برگزار می شود. بازرگانان شراب تخفیف و محصولات ویژه ای را برای خرید آنلاین متناسب با جشنواره ارائه می دهند که شرکت کنندگان می توانند آنها را مرور و خریداری کنند. در همین حال ، از منتقدین مشهور شراب و غذا ، سرآشپزها و متخصصان شراب دعوت می شود تا در زمینه کار در زمینه جفت گیری و آشپزی در کارگاهها و کلاسهای مجازی صحبت کنند.

منابع هیئت گردشگری هنگ کنگ

لینک های مربوطه

http://www.hktb.com