واشنگتن، 6 اکتبر 2020 / PRNewswire / – موزه ملی تاریخ آمریکا اسمیتسونیان ششمین سالگرد آخر هفته تاریخ غذا و گالا را از 15 تا 17 اکتبر برگزار می کند ، یک رویداد چند وجهی که یکی از مهمترین موضوعات فعلی مواد غذایی را بررسی می کند: عدالت غذایی. “گالا از جانب خانه“آخر هفته سه روزه را دعوت می کند و از مهمانان دعوت می کند تا در یک سری مکالمات آنلاین ، آینده آبجوجویی ، تظاهرات و فعالیت های پیرامون موضوع شرکت کنند. آینده های غذایی: تلاش برای عدالت. رویدادها رایگان و برای همه آزاد است ، اما ثبت نام لازم است. جزئیات بیشتر در آخر هفته تاریخ غذایی Smithsonian موجود است.

وی گفت: “عدالت غذایی موضوع مهمی است زیرا ملت همچنان به مقابله با بیماری های همه گیر همزمان و دردناک ادامه می دهد.” آنته آ هارتگ، دکترا ، الیزابت مک میلان مدیر موزه. “به عنوان موزه تاریخ ملت و محل زندگی در جولیا چایلد آشپزخانه و پروژه تاریخچه غذای آمریکایی مشتاق هستیم که بینش در مورد تعامل طولانی بین گذشته ملت و تاریخ پیچیده و غنی غذا را کشف و به اشتراک بگذاریم. “

گالای مجازی یک ساعته از جانب خانه، 15 اکتبر در 6:30 بعد از ظهر. ET، ارائه ششمین سالانه جولیا کودک جایزه بنیاد کودک و نوجوانان توسط جولیا. این جایزه به فردی (یا تیمی) اعطا می شود که در نحوه طبخ ، غذا و نوشیدنی آمریکا تفاوت عمیق و قابل توجهی ایجاد کرده است. امسال بنیاد جولیا کودک فعال غذا ، نویسنده و بنیانگذار Food Tank را به رسمیت می شناسد دانیل نیرنبرگ به عنوان یک رهبر فکری جهانی که مأموریت دارد یک سیستم غذایی عادلانه تر بسازد و به عنوان قهرمانی برای صداهای کم بازده در صنعت مطرح شود.

در این شب سخنرانانی از سراسر جهان برگزار می شود ، و سخنان ویژه ای از فرانسیس مور لاپه ، نویسنده اثر تأثیرگذار دارد رژیم غذایی برای یک سیاره کوچک؛ کاتلین مریگان، معاون سابق وزیر امور خارجه در وزارت کشاورزی ایالات متحده ؛ و دن باربر، سرآشپز و مالک مشترک Blue Hill و Blue Hill در Stone Barns ، که جایزه را اهدا می کند. قبلی جولیا کودک دریافت کنندگان جایزه ژاک پپین ، ریک بی لس، دنی میر، مری سو میلیکن، سوزان فنیگر و خوزه آندرس برای ششمین سالگرد این رویداد شرکت می کنند.

خبر مرتبط  شركت هلدینگ برندهای بیچ هامیلتون تاریخ انتشار سه ماهه دوم سال 2020 و انتشار كنفرانس خود را اعلام می كند

این گالا یک جمع آوری کمک غیر رسمی است که از پروژه تحقیقاتی غذا آمریکایی موزه ، از تحقیق و جمع آوری داستان ها و اشیا to گرفته تا حضور دیجیتالی آن ، سود می برد. در این سال ، هدف این پروژه ایجاد یک دوره کارآموزی پرداخت شده با تمرکز بر ارائه مشاوره و یادگیری حرفه ای برای افراد جوامعی است که در زمینه های مطالعات موزه و مواد غذایی کمتر حضور دارند.

این موزه شرکت کنندگان را تشویق می کند تا در حمایت از این اقدامات مهم جدید کمک مالی در نظر بگیرند. کمک اولیه پیشنهاد شده است 50 دلار، اما ممکن است شرکت کنندگان از همان زمان به عنوان حامیان مالی فردی ثبت نام کنند 300 دلار سطح ، که شامل یک “جعبه برای خوب” پر از هدایا ، کوپن ها و سایر شگفتی ها است.

رویدادهای آخر هفته با “گفتگوی ظرف های عمیق” در روز جهانی غذا ادامه دارد ، 16 اکتبر. میزبانان گفتگوی اول عبارتند از: نیرنبرگ. خوزه آندرس ، بنیانگذار World Central Kitchen و سرآشپز / صاحب ThinkFoodGroup ؛ لیا پنیمن، مدیر مشترک مزرعه آتش سوزی ویملندرا شاران ، مدیر سازمان غذا و کشاورزی ملل متحد ، دفتر رابط برای آمریکای شمالی؛ و لورا ریلی، تجارت گزارشگر غذا برای واشنگتن پست. طی دو روز ، طیف وسیعی از سخنرانان از سراسر کشور در مورد تأثیر COVID-19 بر گرسنگی ، اینکه چرا عدالت غذایی مهم است ، بازسازی سیستم غذایی و بحث در مورد کارگران مواد غذایی بحث خواهند کرد.

خبر مرتبط  WebMD ، Medscape و Project C.U.R.E. با کمدین ها و کارمندان بهداشت و درمان برای جمع آوری کمک های مالی Covid-19 بپیوندید

آخر هفته همچنین سه نمایش “تاریخ پخت و پز” را ارائه می دهد 16 اکتبر، شامل جوسلین رامیرز، سرآشپز و بنیانگذار تودو ورده، لس آنجلس؛ نیکو آلبرت، سرآشپز و مربی Cherokee Nation ، تولسا ، اوکلاهما؛ و هایل توماس، منمتخصص تغذیه تغذیه ای و فعال سلامت جوانان ، که در حال همکاری با جوامع خود برای حمایت از دسترسی و تغذیه غذایی عادلانه هستند.

در پایان آخر هفته “آخرین تماس: آینده آبجو” ، 16 اکتبر در ساعت 7 عصر، یک برنامه زنده شبانه با موسیقی Les Les DJ. آبجو نویس برنده جایزه دنیس مالکوم بایرون، موسوم به Ale Sharpton ، یک مکالمه را در میان تعدیل می کند لاتیشا کوک، آبجو آبجو؛ تیفانی فیکستر، آزمایشگاه قابلیت تولید دم؛ دایان گودینگ، گودینگ فارمز وارز. و تامیل مالدونادو ، شرکت تولید Raíces Brewing سخنرانان در مورد کار خود برای ساخت آینده های جامع ، خلاق و پایدار برای آبجو در ایالات متحده. شرکت کنندگان ممکن است یک بسته آبجو مخصوص و طعم و مزه را به همراه صفحه خریداری کنند

یک برنامه جامع از رویدادها در http://s.si.edu/SmithsonianFood در دسترس است.

در طول آخر هفته بازدیدکنندگان این فرصت را خواهند داشت که از طریق گالری های آنلاین شامل آثار هنری ، فیلم کوتاه ، شعر خوانی و مجموعه های موزه ، و همچنین مطالب سرپرستی تهیه شده توسط:

  • داستانهای Chinatown، گریس یانگ، نویسنده و آشپز از شهر نیویورک؛
  • “روایتی غیرقابل جبران از جاده هالی اسپرینگز” ، گابریل ایتین ، محافظ فرهنگی ، نویسنده و فیلمساز ، از کارولینای شمالی؛ و
  • خوان فیلیپه هررا، شاعر ، مربی و فعال از کالیفرنیا.

پشتیبانی عمده از آخر هفته و گالا تاریخچه غذایی Smithsonian 2020 از جانب خانه توسط بنیاد خانواده Winiarski ، بنیاد کودک و نوشیدنی جولیا کودک ، انجمن تولید کنندگان آبجو و Clark Construction Group LLC ، با پشتیبانی بیشتر از طرف مارسیا مایرز کارلوچی، شرکت کروگر صفر گرسنگی | بنیاد زباله صفر ، نوردیک ، ساخت Potomac ، دکتر بروس ای اسپیوی و آماندا اسپیوی، اریک و سینتیا اسپیوی و وگمانز “آخرین تماس” با حمایت انجمن مشروبات الکلی امکان پذیر است. پروژه تاریخچه غذایی آمریکا توسط وارن و باربارا ویینارسکی Foundation بنیاد خانواده ویینارسکی و حامیان شام شراب سازان و مراسم جشن غذای اسمیتسونیان.

خبر مرتبط  بیش از 1،600 گیمر در چالش بازی OPPO که توسط سورپرایزهای تابستانی دبی برای شما آورده شده است شرکت می کنند

از طریق مجموعه های بی نظیر ، تحقیقات دقیق ، و اطلاع رسانی پویا درمورد عموم ، موزه ملی تاریخ آمریکا می کوشد تا با بررسی ، حفظ و به اشتراک گذاری پیچیدگی گذشته ما ، مردم را برای خلق آینده ای عادلانه تر و دلسوزانه توانمند سازد. این موزه ، واقع در خیابان قانون اساسی N.W. ، بین خیابان های 12 و 14 ، جمعه تا سه شنبه باز است بین ساعت 11 صبح و 4 بعد از ظهر ورود رایگان است ، اما گذرنامه های رزرو شده با زمان ورود لازم است. برای رزرو ، به si.edu/visit مراجعه کنید. این موزه را در شبکه های اجتماعی در توییتر و اینستاگرامamhistorymuseum و در فیس بوک به آدرسamericanhistory دنبال کنید. ما برای رویدادهای آخر هفته از #SmithsonianFood استفاده می کنیم. برای اطلاع از اسمیتسونیان ، عموم مردم می توانند با شماره (202) 633-1000 تماس بگیرند.

وب سایت رسانه ای: http://newsdesk.si.edu

SOURCE موزه ملی تاریخ آمریکا اسمیتسونیان

لینک های مربوطه

www.mnh.si.edu